Pâine Rusă De Paște
Rețeta pâine rusă de Paște ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți lapte, sare, fire de șofran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine Neagră Rusă, Pâine Rusă Krendl, și Pâine De Vacanță Rusă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți laptele, zahărul, untul, șofranul și sarea într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, amestecând ocazional, până când untul se topește și zahărul se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se răcește până la călduț.
Între timp, amestecați drojdia, apa caldă și vârful de zahăr și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Puneți făina într-un castron mare și faceți o fântână mare în centru. Bateți ușor 3 ouă și adăugați bine împreună cu amestecurile de lapte și drojdie. Se amestecă cu grijă împreună cu o lingură de lemn, încorporând treptat făină, până se formează un aluat moale.
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, prăfuind cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute. Puneți aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei și lăsați să crească, acoperit cu un prosop de bucătărie curat, într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când se dublează în vrac, aproximativ 3 ore.
Punch jos aluatul si se lasa sa creasca din nou, acoperit cu prosop, până la dublat în vrac, aproximativ 1 oră.
Generos souffl unt feluri de mâncare. Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Înfășurați ușor 1 bucată în folie de plastic și puneți-o deoparte.
Tăiați o treime din bucata de aluat rămasă și rezervați-o, apoi rulați două treimi rămase într-o bilă mare și transferați-o într-un vas souffl.
Rulați bucata de aluat rezervată într-o frânghie lungă de 18 inci pe suprafața de lucru cu palmele mâinilor.
Tăiați frânghia în 3 bucăți egale și așezați bucăți vertical una lângă alta pe suprafața de lucru, la aproximativ 1/4 inch distanță. Adunați 3 capete cele mai îndepărtate de dvs. și apăsați-le împreună, apoi împletiți șuvițe, apăsând împreună alte capete pentru a fixa împletitura.
Așezați împletitura deasupra aluatului în vasul souffl nr (tăiați împletitura dacă folosiți cutii de cafea). Formați o altă pâine cu aluatul rămas în același mod.
Acoperiți pâinile cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore (pâinile se vor ridica la aproximativ 1 inch deasupra jantelor vaselor).
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Bateți ușor oul rămas cu un vârf mare de sare, apoi periați oul deasupra fiecărei pâini.
Coaceți pâinile până se rumenesc și pâinea sună goală când este bătută pe fund, aproximativ 1 oră. Întoarceți pâinile pe un raft, apoi întoarceți partea dreaptă în sus și răciți complet.