Pâine Rusă De Paște

Pâine Rusă De Paște
Rețeta pâine rusă de Paște ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 45 minute. O porție conține 132 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți lapte, sare, fire de șofran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine Neagră Rusă, Pâine Rusă Krendl, și Pâine De Vacanță Rusă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți laptele, zahărul, untul, șofranul și sarea într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, amestecând ocazional, până când untul se topește și zahărul se dizolvă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc și se răcește până la călduț.
3
Între timp, amestecați drojdia, apa caldă și vârful de zahăr și lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
4
Puneți făina într-un castron mare și faceți o fântână mare în centru. Bateți ușor 3 ouă și adăugați bine împreună cu amestecurile de lapte și drojdie. Se amestecă cu grijă împreună cu o lingură de lemn, încorporând treptat făină, până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, prăfuind cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute. Puneți aluatul într-un castron mare ușor uns, întorcându-l pentru a acoperi cu ulei și lăsați să crească, acoperit cu un prosop de bucătărie curat, într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când se dublează în vrac, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Punch jos aluatul si se lasa sa creasca din nou, acoperit cu prosop, până la dublat în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
1
Generos souffl unt feluri de mâncare. Puneți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Înfășurați ușor 1 bucată în folie de plastic și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Tăiați o treime din bucata de aluat rămasă și rezervați-o, apoi rulați două treimi rămase într-o bilă mare și transferați-o într-un vas souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
3
Rulați bucata de aluat rezervată într-o frânghie lungă de 18 inci pe suprafața de lucru cu palmele mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Tăiați frânghia în 3 bucăți egale și așezați bucăți vertical una lângă alta pe suprafața de lucru, la aproximativ 1/4 inch distanță. Adunați 3 capete cele mai îndepărtate de dvs. și apăsați-le împreună, apoi împletiți șuvițe, apăsând împreună alte capete pentru a fixa împletitura.
5
Așezați împletitura deasupra aluatului în vasul souffl nr (tăiați împletitura dacă folosiți cutii de cafea). Formați o altă pâine cu aluatul rămas în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Acoperiți pâinile cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore (pâinile se vor ridica la aproximativ 1 inch deasupra jantelor vaselor).
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Bateți ușor oul rămas cu un vârf mare de sare, apoi periați oul deasupra fiecărei pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
(Keebler)(Keebler)
3
Coaceți pâinile până se rumenesc și pâinea sună goală când este bătută pe fund, aproximativ 1 oră. Întoarceți pâinile pe un raft, apoi întoarceți partea dreaptă în sus și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista