Pâine Plată Norvegiană
Pâinea plată Norvegiană ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 217 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, zară, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării scandinave. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Knekkebr: Pâine Crocantă Norvegiană, Julekake: Pâine Norvegiană De Crăciun, și Pâine Plată Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați făina integrală de grâu, făina universală, uleiul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați suficient lapte de unt pentru a face un aluat rigid.
Frământați aluatul timp de 30 de secunde pe o suprafață bine făinată.
Acoperiți aluatul pentru a preveni uscarea.
Rotiți 1/4 cană pumni de aluat în bile și bateți într-un cerc plat. Folosind un sucitor, aplatizați aluatul în cercuri de 10 inci.
Se pune pe foaie cookie unsuros. Scor bucăți în forme de plăcintă prin rularea unui cuțit de-a lungul, dar nu prin aluat. Repetați procesul cu aluatul rămas.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 8 până la 10 minute. Se răcește pe grătar scurt înainte de a rupe de-a lungul liniilor marcate.