Pâine Muenster
Pâinea Muenster este o pâine care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 63 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită drojdie activă, făină, lapte cald și ou plus gălbenuș de ou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Ciuperci Muenster Pui, Muenster Mac și brânză, și Pui De Ciuperci Muenster.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în lapte.
Adăugați untul, zahărul, sarea și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, bateți oul și gălbenușul; se amestecă brânza. Punch jos aluat; rola într-un 16-in. cerc.
Se pune într-un 9-in uns. tigaie rotundă de copt, lăsând aluatul să se drapeze peste margini. Puneți amestecul de brânză în centrul aluatului. Aduna aluatul peste umplere în 1-1 / 2-in. pliuri. Strângeți ușor pliurile împreună în partea de sus și răsuciți pentru a face un nod superior. Se lasă să crească 10-15 minute.
Periați pâinea cu albuș de ou.
Se coace la 375 CP timp de 40-45 minute. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 20 de minute.