Pâine Finlandeză

Pâine Finlandeză
Flatbread Finlandeză ar putea fi doar Scandinave rețeta pe care o căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 211 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Maple prăjită legume & crocante Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, Pinwheels Finlandeze, și Conopidă Finlandeză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făinurile, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă zeama doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
ScurtareaScurtarea
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați 3-5 minute. Pat pe un ungreased 12-in. tigaie pentru pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
4
Se coace la 350 de euro timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute înainte de a fi scos pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista