Pâine De Porumb Jalapeno Cu Ceapă Caramelizată

Pâine De Porumb Jalapeno Cu Ceapă Caramelizată
Reteta Jalapeno Cornbread cu ceapa caramelizata ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această pâine are 2494 calorii, 50g de proteine, și 136g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, smântână, porumb cremă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pâine de porumb cu mere caramelizate și ceapă, Pui la grătar cu ceapă caramelizată Jalapeno, și Burgeri Cu Ceapă Caramelizată, Jalapeincrouro Relish Și Maioneză Cu Ardei Roșu.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate46
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista