Pâine De Banane Topită
Nevoie de un masa de dimineață fără lactate? Pâinea de banane topită ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 293 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, chipsuri de ciocolată semi-dulci, banane și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Unt de arahide topit Cupa ' n Banana Shake, Pâine Înghețată Topită, și Budincă de pâine cu zahăr brun, parfumată cu portocale și nucșoară, cu Brie topită și afine cu zahăr.
Instrucțiuni
Bateți împreună într-un bol mediu făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Într-un castron mare, bate pe mare până la lumină în culoare și textură, 2-3 minute: se topesc și un pic mai puțin de 2/3 cani de zahar.
Bateți în amestecul de făină până se amestecă și consistența zahărului brun.
Îndoiți doar până când combinați bananele și chipsurile de ciocolată (uneori folosesc jumătate de chipsuri de ciocolată și jumătate de chipsuri de unt de arahide).
Coaceți 50-60 de minute și când scobitoarea iese curată din centru se face!
Îndepărtați imediat pâinea cu banane coapte din tigaia cu pâine și lăsați-o să se răcească.
Serviți cald cu un pahar de lapte rece ca gheața!