Pur și simplu cea mai ușoară piept de vită

Pur și simplu cea mai ușoară piept de vită
Pur și simplu cea mai ușoară piept de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 539 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,66 USD pe porție. 284 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Dacă aveți piept de vită, ceapă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Pur și simplu cea mai bună/cea mai ușoară plăcintă cu Chili Frito, Cel Mai Simplu Stroganoff De Carne De Vită, și Cel Mai Simplu Enchiladas De Carne De Vită Vreodată!.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați pieptul pe toate părțile cu sare și piper și puneți-l într-un vas de copt din sticlă. Acoperiți cu un strat de ceapă tăiată. Într-un castron mediu, amestecați berea, sosul de chili și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De ChiliSos De Chili
CeapăCeapă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
3
Se toarnă peste friptură. Acoperiți bine vasul cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți timp de 3 ore în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți folia de aluminiu și coaceți încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Lăsați pieptul să se odihnească și să se răcească ușor înainte de a tăia și a reveni la vas. Reîncălziți la cuptor cu sosul spooned peste carnea feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM are un aspect purpuriu profund și afișează arome intense de fructe de pădure cu un condiment fumuriu profund. Stejarul sărat este, de asemenea, evident, care stă la baza caracterelor primare ale fructelor. Pe gust, vinul prezintă o adâncime fină de aromă profundă, picantă de fructe, bogată în caractere de scorțișoară și lemn dulce, cu un fundal de taninuri coapte prăfuite și moi. Există un miez bogat de fructe întunecate și un finisaj lung care indică un vin de înaltă calitate, cu capacitatea de a îmbătrâni până la încă zece ani. Vinul cuprinde 50% Grenache, 40% Syrah și 10% Mourvedre.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista