Pumpkin Pecan Biscotti

Pumpkin Pecan Biscotti
Dovleac Pecan Biscotti necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 10 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 73 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 56 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, făină, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pecan Biscotti, Pecan-Biscotti De Afine, și Biscotti De Portocale-Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, zahărul alb, zahărul brun, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara și ghimbirul într-un bol mare până când sunt combinate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Într-un castron separat, bateți ouăle cu piure de dovleac și extract de vanilie; amestecați pecanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Nuci PecanNuci Pecan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă ingredientele uscate și se amestecă pentru a face un aluat rigid. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un buștean de aproximativ 10 inci lungime și 2 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Așezați buștenii pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați buștenii să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute; îndepărtați pe o suprafață de lucru și feliați buștenii în fursecuri individuale de aproximativ 1/2 inci grosime. Folosiți un cuțit ascuțit și o mișcare ușoară de tăiere pentru a tăia cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
8
Așezați fursecurile înapoi pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Întoarceți prăjiturile la cuptor și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute; întoarceți prăjiturile și coaceți până sunt crocante, încă 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista