Pulpe de Rață Friptă Cu Sos De Vin Roșu

Pulpe de Rață Friptă Cu Sos De Vin Roșu
Rețeta Pulpe de rață friptă cu sos de vin roșu poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD per porție. O porție conține 481 de calorii, 47 g de proteine și 20 g de grăsimi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de pudră cu cinci condimente, vin roșu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Pulpele de rață friptă cu sos de vin roșu, piepții de rață prăjiți cu sos de vin roșu și kumquats confiate și piepții de rață prăjiți cu sos de vin roșu și kumquats confiate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Răspândiți crenguțele de rozmarin și cățeii de usturoi într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gât De PuiGât De Pui
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Așezați pulpele de rață deasupra rozmarinului și stropiți cu sare și pudră de cinci condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Gât De PuiGât De Pui
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Între timp, aduceți vinul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-înalt. Se amestecă jeleul de coacăze până se dizolvă. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 5 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
După ce rața s-a fiert 1 oră, se toarnă și se aruncă grăsimea acumulată în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se toarnă sosul de vin peste pulpele de rață și se mai coace 15 minute până când rața este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
RațăRață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista