Pulpe de Rață Friptă Cu Sos De Vin Roșu
Rețeta Pulpe de rață friptă cu sos de vin roșu poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD per porție. O porție conține 481 de calorii, 47 g de proteine și 20 g de grăsimi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Un amestec de pudră cu cinci condimente, vin roșu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este solid. Pulpele de rață friptă cu sos de vin roșu, piepții de rață prăjiți cu sos de vin roșu și kumquats confiate și piepții de rață prăjiți cu sos de vin roșu și kumquats confiate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Răspândiți crenguțele de rozmarin și cățeii de usturoi într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Așezați pulpele de rață deasupra rozmarinului și stropiți cu sare și pudră de cinci condimente.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Între timp, aduceți vinul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-înalt. Se amestecă jeleul de coacăze până se dizolvă. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 5 minute; pus deoparte.
După ce rața s-a fiert 1 oră, se toarnă și se aruncă grăsimea acumulată în vasul de copt.
Se toarnă sosul de vin peste pulpele de rață și se mai coace 15 minute până când rața este foarte fragedă și sosul s-a îngroșat puțin.