Pulpe de pui la grătar cu portocală și rozmarin

Pulpe de pui la grătar cu portocală și rozmarin
Picioarele de pui la grătar cu portocale și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 447 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți portocale de buric, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Orange Dijon pui la gratar (cu rozmarin), Pulpe de pui cu miere și rozmarin, și Chipotle-Pulpe De Pui Portocalii.

Instrucțiuni

1
Radeți 1/2 linguriță de coajă din 1 portocală într-un bol mare de amestecare. Strângeți în 1/3 cană de suc de portocale. Se amestecă sucul de lămâie, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, usturoiul, rozmarinul și 1/4 cană de ulei. Rezervați 1/4 cană din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați puiul în castron, acoperiți și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați puiul, cu pielea în sus, la foc indirect și gătiți, acoperit, timp de 35 de minute. Întoarceți puiul și gătiți, neacoperit, la foc direct, până când este fiert, aproximativ 10 minute. Între timp, periați ceapa cu uleiul rămas și condimentați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți până se înmoaie, 8 minute. Cojiți portocala rămasă și feliați-o în runde groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Combinați-le cu ceapa, salata verde și pansamentul rezervat într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați pe plăci individuale.
7
Se servește cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista