Pulpa de miel friptă cu rozmarin
Pulpa de miel friptă cu rozmarin este un fel principal care servește 8. O porție conține 314 calorii, 37 g de proteine și 17 g de grăsime. Pentru 3,23 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Un amestec de rozmarin, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pulpă de miel friptă cu rozmarin, pulpă de miel friptă cu rozmarin-muștar și pulpă de miel friptă cu rozmarin și usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325°.
Combinați uleiul, rozmarinul, ceapa, usturoiul, sare și piper; frecați peste miel.
Puneți partea grasă în sus pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Coaceți, neacoperit, 2 până la 2-1/2 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°), ungeți ocazional cu sucuri din tigaie.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.