Puiul Meu Parmezan

Puiul Meu Parmezan
Rețeta parmezanul meu de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Pentru $ 2.35 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 669 calorii. Dacă aveți piper măcinat, filete de piept de pui, piper cayenne măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 25 ar spune că a lovit la fața locului. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați făina, 1/2 linguriță sare, praf de usturoi, piper negru și piper cayenne într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Așezați filetele de pui în amestecul de făină, sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filete De PuiFilete De Pui
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4
Bateți oul și jumătate și jumătate bine într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Amestecați firimiturile de pauză condimentate, firimiturile panko, parmezanul și pătrunjelul într-un alt bol. Înmuiați filetele de pui cu făină în ou bătut, lăsați excesul de ou să se scurgă, apoi apăsați puiul în amestecul de firimituri pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filete De PuiFilete De Pui
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Lăsați puiul să stea timp de 10 minute pentru a seta acoperirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți filetele de pui până când sucurile se limpezesc, puiul nu mai este roz în interior, iar acoperirea este maro auriu, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filete De PuiFilete De Pui
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Aduceți apă și 1 lingură de sare la fiert într-o oală mare; amestecați pastele de păr înger în apă clocotită. Gatiti pastele, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Scurgere.
10
Se toarnă 3/4 cană sos marinara în vasul de copt pregătit; sos de top cu paste de păr de înger gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr De înger GătitePaste De Păr De înger Gătite
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Se toarnă restul de 3/4 cană de sos peste paste și se aranjează filetele de pui peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filete De PuiFilete De Pui
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Presărați amestecul de brânză italiană peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ItalianăBrânză Italiană
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul de brânză se topește și se fierbe, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de nuci de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista