Pui în sos de cremă

Pui în sos de cremă
Pui în sos de cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sos. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și cetogenă are 368 de calorii, 27 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei cayenne, ardei și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 56%. Rețete similare includ tetrazzini de pui (paste cu pui și ciuperci în sos de cremă), pui în sos de cremă și pui cu sos de cremă de tarhon.

Instrucțiuni

1
Combinați pui (cu pieptul în sus), bulion de pui, apă, crema mexicană, roșii, ardei roșu, ardei jalapeno, ceapă, usturoi, oregano, dafin, piper cayenne, sare și piper într-o oală mare, asigurându-vă că toate ingredientele sunt scufundat în lichid. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la mic, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Biscuiți în Formă De Pește în Miniatură3/4 Cană Biscuiți în Formă De Pește în Miniatură
Ardei IuteArdei Iute
1 Ardei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și Tocat1 Ardei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și Tocat
Crema MexicanăCrema Mexicană
1 Ardei Gras Rosu, Taiat In Bucati De Marimea Unui Chibrit1 Ardei Gras Rosu, Taiat In Bucati De Marimea Unui Chibrit
2 Cesti Taitei Uscati De Macaroane2 Cesti Taitei Uscati De Macaroane
(dacă Vă Place Includeți Semințele)(dacă Vă Place Includeți Semințele)
Ardei Roșu Dulce, TăiatArdei Roșu Dulce, Tăiat
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Creveți, Fierți și TocațiCreveți, Fierți și Tocați
Opțional Suplimentar Rozmarin ProaspătOpțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată12 Pachete (16 Uncii Fiecare) Mazăre Congelată, Dezghețată
Boabe De Piper Roz ZdrobiteBoabe De Piper Roz Zdrobite
1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sirop De Rubarbă1/4 Cană Sirop De Rubarbă
2
Întoarceți puiul folosind o pereche de clești. Acoperiți oala și fierbeți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să indice 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu Dulce, TăiatArdei Roșu Dulce, Tăiat
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Sirop De Rubarbă1/4 Cană Sirop De Rubarbă
DuzinăDuzină
3
Scoateți puiul din amestec și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu Dulce, TăiatArdei Roșu Dulce, Tăiat
4
Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere, îndepărtând orice grăsime care se ridică la suprafață, timp de 5 până la 10 minute.
5
Tăiați puiul în bucăți de mărimea unei porții și întoarceți-l în oală; se amestecă coriandru tocat și se gătește până când puiul este încălzit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și TocatArdei Jalapeno, Cu Tulpină, Fără Semințe (dacă Vă Place Iute Includeți Semințele) și Tocat
Ardei Roșu Dulce, TăiatArdei Roșu Dulce, Tăiat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sirop De Rubarbă1/4 Cană Sirop De Rubarbă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista