Pui la cuptor și dovlecei
Puiul de pui și dovlecelul necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 408 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.51 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, dovlecei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 85%. Încercați Pui la cuptor și dovlecei, Scampi de pui la cuptor cu cartofi și dovlecei, și Throwback Joi: Pui & Zucchini Coapte Ziti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Bateți oul, apa, sarea și piperul într-un castron puțin adânc. Puneți deoparte 2 linguri de pesmet; turnați firimiturile de pâine rămase într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Înmuiați puiul în amestecul de ouă, apoi puneți-l în pungă și agitați pentru a acoperi.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti puiul in tigaie pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie; gătiți și amestecați dovlecelul și usturoiul la foc mediu până când dovlecelul este ușor fraged, aproximativ 2 minute.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Presărați 2 linguri firimituri de pâine rezervate peste dovlecel. Se acoperă cu felii de roșii, 2/3 cană brânză mozzarella și busuioc.
Așezați puiul deasupra stratului de dovlecel. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C). Descoperiți și presărați cu brânză mozzarella rămasă.
Coaceți până când brânza este topită, aproximativ 5 minute.