Pui De Salsa De Afine

Pui De Salsa De Afine
Puiul de salsa de afine este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,33 USD pe porție. O porție conține 433 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați migdale tăiate, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Pui la grătar cu Salsa de afine, Salsa De Afine, și Salsa De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati puiul în ulei până se rumeneste pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mic, combinați salsa, afine, apă, miere, usturoi, scorțișoară și chimen; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă peste pui. Se acoperă și se gătește la foc mediu-mic timp de 10-15 minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Se servește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
5
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Domaine Carneros Brut rosul Cuvee de la Pompadour. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Ros aproximativ Cuv de la Pompadour, celebrează viața și vremurile doamnei de Pompadour (Marea curtezană și amantă a lui Ludovic al XV–lea) căreia i se atribuie introducerea șampaniei în curte și a fost un influent producător de gusturi în materie de artă, arhitectură și filozofie-renumită pentru comentariul ei, "șampania este singurul vin pe care o femeie îl poate bea și rămâne frumos."Domaine Carneros Brut Ros" este un vin de mare echilibru, subliniind caracteristicile fructate și florale într-o măsură mai mare decât cea evidentă în "brut" sau "le R". Este realizat strict cu atenție artizanală la calitate, cu aprovizionare exclusiv din Carneros și utilizarea metodelor de producție Champenoise onorate în timp. Un amestec de 58% Pinot Noir, 42% Chardonnay, Brut rosul este menit să fie savurat la o vârstă destul de fragedă, când caracterul fructat este încă predominant, dar există suficientă vârstă pentru a face vinul rotund și echilibrat.Aroma vinului are note de căpșuni sălbatice și trandafiri cu note de piersică deși de culoare roz pal, Brut Rosul nu este mai dulce decât celelalte vinuri ale noastre. Este un adevărat Brut.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista