Pui De Chutney Casablanca

Pui De Chutney Casablanca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați puiul Chutney Casablanca. O porție conține 513 calorii, 51G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,36 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, bulion de pui, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Pui De Chutney Casablanca, Burgeri Bisteeya Din Casablanca, și Casablanca Vegan Cacao Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați primele 16 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se amestecă pătrunjelul, menta și sucul de lămâie; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Presărați fiecare porție cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ferrari Perle. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista