Pui cu sfeclă roșie și Nasturel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sfeclă roșie și Nasturel. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 413 calorii, 50g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 3 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de floarea soarelui, piept de pui, năsturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Sfeclă roșie Zesty cu Nasturel, Salată De Sfeclă Roșie, Măr Roșu Și Năsturel, și Salată de somon, Năsturel, fenicul și sfeclă pentru bebeluși cu pansament "Caviar" de lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați puiul pe ambele părți, apoi prăjiți, cu pielea în jos, timp de 7 minute până când este aproape gătit și pielea este crocantă. Întoarceți, gătiți încă 3 minute, apoi scoateți din tigaie și păstrați la cald. Între timp, scurgeți sfecla roșie, rezervând oțetul și tăiați-o în pene.
Adăugați mierea în tigaie cu 3 linguri de oțet, apoi reduceți până când aveți o glazură siropoasă.
Adăugați sfecla și orice sucuri care vor ieși din pui, apoi aruncați câteva minute până când sunt fierbinți.
Împărțiți năsturelul între 4 farfurii, apoi acoperiți cu sfecla roșie și puiul. Puneți sosul siropos pentru a servi.