Provocarea Cărții De Bucate De Weekend # 6

Provocarea Cărții De Bucate De Weekend # 6
com/rețete / irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, și Le Tort De Weekend pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Luna aceasta, Sara și Alicat au decis mâncarea de Picnic ca temă pentru weekend Cookbook Challenge. Sincronizare perfectă, deoarece una dintre cele mai recente cărți care intră în colecție este intitulată "Picnic: sărbători în aer liber în peisajul Australian" de Sophie Zalokar.Felul de mâncare pe care îl" gătesc " astăzi este ceva puțin diferit - va fi un fel de mâncare de revizuit când vremea se încălzește. Picnicurile ar trebui să fie evenimente fără stres, iar frumusețea acestui fel de mâncare este că îl faci cu o zi înainte și practic termină "gătitul" în frigider. Cât de ușor este asta?Escabche de păstrăv Ocean ceașcă coacăze ceașcă verjuice40g unt nesărut1 ceapă mică, feliată fin1 frunză de dafin 1/2 bulb mic fenicul, feliat fin1 portocale, tăiate în segmente fără piele1 linguri crenguțe proaspete de mărar1 linguri nuci de pin, ușor prăjite1 linguri ulei de măsline2 x 200g bucăți de păstrăv de oceanfăină simplă pentru praf2 crenguțe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
CoacăzeCoacăze
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
PăstrăvPăstrăv
2
Pentru această rețetă folosesc cozi de păstrăv oceaniceste doar preferința mea-fiind secțiuni de coadă sunt dezosate, deși, dacă preferați, folosiți fileurile tăiate la mijloc, dar asigurați-vă că toate oasele au fost îndepărtate, poate rămâne un set fin de oase în aceste secțiuni.Înmuiați coacăzele în verjuice peste noapte-sau pur și simplu încălziți verjuice și coacăze la foc mic până când coacăzele au absorbit cea mai mare parte a lichidului. Se răcește înainte de utilizare.Topiți jumătate de unt într-o tigaie și sotati ușor ceapa cu frunza de dafin până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
CoacăzeCoacăze
VerjusVerjus
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați feniculul și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
4
Adăugați amestecul de coacăze și verjuice, apoi scoateți-l de pe foc și puneți-l într-un bowl.To pregătiți portocala, tăiați mai întâi o felie de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerjusVerjus
CoacăzeCoacăze
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Așezați portocala pe bancă și cu un cuțit ascuțit tăiat de - a lungul și în jos pe curba portocalei, îndepărtând coaja, miezul și membrana exterioară-continuați să întoarceți portocala până când se termină. Poate fi necesar să-l răsturnați și să îndepărtați orice bucăți de coajă rătăcite care au remained.To segment fără piele portocaliu, puneți - l în mână și se taie de-a lungul membranei segment până când ajunge la miezul-repetați procesul de pe cealaltă parte a segmentului. Primul este cel mai dificil, odată ce ați terminat, va trebui doar să eliberați o parte pentru a scoate segmentul. Membranele vor arăta ca pagini dintr-o carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Așezați segmentele într-un castron și apoi stoarceți orice suc care rămâne în membrane colectându-l în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Adăugați segmentele de portocale și sucul în amestecul de ceapă/fenicul înainte de a adăuga mărarul și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
MărarMărar
8
Încălziți untul rămas cu uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă. Pudrați păstrăvul foarte ușor cu făină și așezați-le, mai întâi cu pielea în jos. Întoarceți-l când este ușor rumenit și îndepărtați-l când ambele părți au fost colorate. Dacă sunteți puțin îngrijorat de faptul că peștele nu este suficient de gătit, fiți siguri, sucul de portocale va continua procesul în frigider, chiar dacă va păstra acea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Așezați peștele într-un vas nereactiv și acoperiți cu amestecul de portocale de fenicul. Îndepărtați crenguțele de cimbru proaspăt și presărați, urmate cu o măcinare de sare și piper, după gust.Sigilați și puneți-l la frigider pentru a marina cel puțin o oră, dar de preferință overnight.To serviți: pâine crustă și o salată verde simplă (făcută cu frunze de pătrunjel și rachetă și îmbrăcată cu o vinetă simplă cu ulei de măsline)...și un pahar de bule, desigur!WCC: Weekend Cookbook Challenge
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pâine CrustăPâine Crustă
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
VinetăVinetă
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Pin-L

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPentru a servi: pâine crustă și o salată verde simplă (făcută cu frunze de pătrunjel și rachetă și îmbrăcată cu o vinetă simplă cu ulei de măsline)...și un pahar de bule, desigurPentru a servi: pâine crustă și o salată verde simplă (făcută cu frunze de pătrunjel și rachetă și îmbrăcată cu o vinetă simplă cu ulei de măsline)...și un pahar de bule, desigur596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricoacăzecoacăze2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăÎnmuiați coacăzele în verjuice peste noapte-sau pur și simplu încălziți verjuice și coacăze la foc mic până când coacăzele au absorbit cea mai mare parte a lichidului. Se răcește înainte de utilizareÎnmuiați coacăzele în verjuice peste noapte-sau pur și simplu încălziți verjuice și coacăze la foc mic până când coacăzele au absorbit cea mai mare parte a lichidului. Se răcește înainte de utilizare1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)crengute proaspete de mărarcrengute proaspete de mărar1smallsfenicul cu bulb, feliat finfenicul cu bulb, feliat fin2crenguțetăiat în felii, 1)tăiat în felii, 1)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1miciceapa, feliata finceapa, feliata fin1portocale, tăiate în segmente fără pieleportocale, tăiate în segmente fără piele1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)nuci de pin, ușor prăjitenuci de pin, ușor prăjite2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare și piper proaspăt măcinatsare și piper proaspăt măcinat2x 200g bucăți de păstrăv oceanicx 200g bucăți de păstrăv oceanic2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăEscab de păstrăv OceanicEscab de păstrăv Oceanic40Nuci de orice fel (tocate)unt nesăratunt nesărat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriverjuiceverjuice2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPin-LPin-L2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSigilați și puneți-l la frigider pentru a marina cel puțin o oră, dar de preferință peste noapteSigilați și puneți-l la frigider pentru a marina cel puțin o oră, dar de preferință peste noapte2Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăWCC: Weekend Cookbook ChallengeWCC: Weekend Cookbook Challenge
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate80
Revista