Prajituri cu somon si cartofi dulci cu condiment Agrodolce si rucola

Prajituri cu somon si cartofi dulci cu condiment Agrodolce si rucola
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate și pescatarie în repertoriul dvs., prăjiturile cu somon și cartofi dulci cu condiment Agrodolce și rucola ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 6,13 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 578 de calorii . Această rețetă de la Foodnetwork are 34 de fani. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Mergeți la magazin și luați frunze de rucola pentru pui, file de somon, sos iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 95% , ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și prăjiturile cu cartofi dulci și somon , prăjiturile cu somon cu cartofi dulci de 15 minute și prăjiturile cu somon și cartofi dulci cu crustă de nuci pecan .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Puneti cartofii intr-o oala mica, acoperiti cu apa si aduceti la fiert la foc mare. Sărați apa și gătiți până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Macinata SarataCarne De Porc Macinata Sarata
Merisoare, Strecurate Din Conserve, Pentru ServireMerisoare, Strecurate Din Conserve, Pentru Servire
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Linguriță De Salvie Proaspătă Tocată Sau De Salvie Uscată1/2 Linguriță De Salvie Proaspătă Tocată Sau De Salvie Uscată
3
Scurgeți, apoi puneți cartofii înapoi în oală și pasați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Macinata SarataCarne De Porc Macinata Sarata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Linguriță De Salvie Proaspătă Tocată Sau De Salvie Uscată1/2 Linguriță De Salvie Proaspătă Tocată Sau De Salvie Uscată
4
Între timp, puneți fileurile de somon într-o tigaie cu vinul, foaia de dafin și suficientă apă pentru a ajunge până la vârful fileurilor, dar nu acoperiți. Aduceți la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul la fiert și fierbeți până când se opacește aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Fiecare Ardei, Piper Alb, Ardei Cayenne, Chimen Macinat Si NucsoaraFiecare Ardei, Piper Alb, Ardei Cayenne, Chimen Macinat Si Nucsoara
Merisoare, Strecurate Din Conserve, Pentru ServireMerisoare, Strecurate Din Conserve, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi
5
Scoateți pielea și transferați somonul într-un bol. Fulgii pestele cu o furculita si asezonati cu sare si piper, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
6
Adăugați piureul de cartofi dulci în bol împreună cu condimentele cu fructe de mare, jumătate din firimiturile de biscuiți, oul, cimbru, sosul iute, ceai și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
(18 Napolitane)(18 Napolitane)
Mere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere NeîndulcitMere Decojite și Fără Miez, Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch Sau 12 Uncii De Sos De Mere Neîndulcit
Sau 3 Linii De Sos Iute (recomandat: Tabasco)Sau 3 Linii De Sos Iute (recomandat: Tabasco)
Piept De Curcan RotisorPiept De Curcan Rotisor
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
MărarMărar
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cereale MueslixCereale Mueslix
7
Se amestecă pentru a se combina. Amestecul de prăjitură de pește trebuie să fie suficient de ferm pentru a se transforma în prăjituri. Dacă este prea ud, mai adăugați câteva firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Încinge 2 tigaie, una lângă alta, una cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin (2 întoarceri de tigaie) la foc mediu, cealaltă cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin (o întoarcere de tigaie) la foc mediu-mare . Formați amestecul de somon în 4 chifle (4 inchi), acoperiți-le cu firimiturile rămase și apoi adăugați-le în prima tigaie. Gătiți prăjiturile de pește până devin aurii, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi
9
Adăugați ceapa roșie, țelina și usturoiul în a doua tigaie și gătiți 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi1 (6 Uncii) Cutie De Ton Aprins în Apă, Scurs și Fulgi
Ardei Gras Verde Tocat, OptionalArdei Gras Verde Tocat, Optional
4 Căni De Pâine De Porumb De O Zi, Mărunțită4 Căni De Pâine De Porumb De O Zi, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi
10
Adăugați roșiile, asezonați cu sare și piper, după gust și gătiți încă 2 minute. Se amestecă oțetul în sos, apoi se presară zahărul deasupra și se amestecă pentru a acoperi roșiile. Și rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bloc De Brânză ColbyBloc De Brânză Colby
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
Oregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano UscatOregano Proaspăt Tocat Sau 3 Linguri De Oregano Uscat
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
11
Aranjați prăjiturile de pește pe farfurii individuale de servire alături de rucola. Acoperiți cu condimentul agrodolce și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Peter Michael Le Caprice Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 259 de dolari pe sticlă.
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Culoarea roșu intens și nuanța purpurie strălucitoare sunt identificatorul clar pentru Le Caprice. Podgoria își arată caracteristicile caracteristice ale fructelor roșii de pădure cuplate cu arome de lichior de cireșe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni, piele proaspătă și grafit. Vintage 2010 este rafinat și expresiv, cu o concentrație intensă în gură. Finalul persistă atât aromatic, cât și subtil la gură.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista