Portocaliu copt dur în stil Italian

Portocaliu copt dur în stil Italian
Coapte portocaliu dur în stil Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 237 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, brânză romano, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Portocaliu Copt Dur În Stil Italian, Italiană Portocaliu Dur, și Simplu Italian Portocaliu Dur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Înveliți un vas de copt mediu cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Într-un castron puțin adânc, amestecați pesmet, parmezan, brânză Romano, praf de usturoi și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Ungeți ambele părți ale fileurilor aspre portocalii cu unt și dragați în amestecul de pesmet. Aranjați fileurile într-un singur strat în vasul de copt pregătit și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orange RoughyOrange Roughy
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit 10 până la 15 minute, sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista