Polenta souffl și salată
Nevoie de o curs principal fără gluten? Polenta souffl și salata ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ouă, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Cheeseboard souffl și salată de sezon, Souffl De Brânză Cu Salată De Rucola Cu Bacon, și Souffl de somon afumat cu salată de ghimbir.
Instrucțiuni
Ungeți 4 feluri de mâncare souffl (1 1/4-până la 1 1/2 cană) și praf cu parmezan.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați laptele cu mămăligă și 3/4 linguriță sare; adăugați 1/4 cană de unt, tăiat în bucăți. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul la mediu și se amestecă până când mămăliga este suficient de groasă pentru a menține o cale curată timp de câteva secunde când lingura este trasă pe fundul tigaiei, 8 până la 10 minute; se ia de pe foc.
Între timp, într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până când dețin vârfuri distincte și umede.
Se amestecă praful de copt în mămăligă, apoi se adaugă gălbenușurile de ou și se amestecă pentru a se amesteca bine.
Adăugați aproximativ 1/4 din albușurile de ou și amestecați pentru a amesteca. Îndoiți amestecul de mămăligă în albușurile rămase. Lingura aluat în mod egal în feluri de mâncare souffl. Așezați vasele ușor depărtate într - o tigaie superficială de 10 pe 15 inci.
Coaceți în 375 cuptor obișnuit sau cu convecție până când sufletele sunt bine rumenite, 30 până la 40 de minute. Puneți fiecare pe o farfurie și Movilă frunze de salată lângă vas. Puneți ciupercile calde în mod egal pe salată. Lingurați fondue cambozola în mod egal peste suflete și salate; se presară cu arpagic.
Se adaugă sare după gust.