Polenta souffl și salată

Polenta souffl și salată
Nevoie de o curs principal fără gluten? Polenta souffl și salata ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ouă, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Cheeseboard souffl și salată de sezon, Souffl De Brânză Cu Salată De Rucola Cu Bacon, și Souffl de somon afumat cu salată de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Ungeți 4 feluri de mâncare souffl (1 1/4-până la 1 1/2 cană) și praf cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
2
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați laptele cu mămăligă și 3/4 linguriță sare; adăugați 1/4 cană de unt, tăiat în bucăți. Se amestecă la foc mediu-mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul la mediu și se amestecă până când mămăliga este suficient de groasă pentru a menține o cale curată timp de câteva secunde când lingura este trasă pe fundul tigaiei, 8 până la 10 minute; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
UntUnt
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până când dețin vârfuri distincte și umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Se amestecă praful de copt în mămăligă, apoi se adaugă gălbenușurile de ou și se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MamaligaMamaliga
5
Adăugați aproximativ 1/4 din albușurile de ou și amestecați pentru a amesteca. Îndoiți amestecul de mămăligă în albușurile rămase. Lingura aluat în mod egal în feluri de mâncare souffl. Așezați vasele ușor depărtate într - o tigaie superficială de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în 375 cuptor obișnuit sau cu convecție până când sufletele sunt bine rumenite, 30 până la 40 de minute. Puneți fiecare pe o farfurie și Movilă frunze de salată lângă vas. Puneți ciupercile calde în mod egal pe salată. Lingurați fondue cambozola în mod egal peste suflete și salate; se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
CambodiaCambodia
CiuperciCiuperci
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista