Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită
Plăcinta cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită este o fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Un amestec de unt, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie cu crustă de Pecan prăjită, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle și gălbenușurile de ou într-un castron mediu. Topiți untul într-un castron metalic mediu așezat peste o cratiță mare cu apă clocotită.
Bateți zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și sarea; bateți treptat în amestecul de ouă.
Bateți până se îngroașă și termometrul introdus în registrele de caș de la 178 la 180 la 180 la 8 minute.
Transferați în castron mic. Apăsați folie de plastic deasupra cașului; se răcește 4 ore. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se amestecă nucile pecan, zahărul și untul într-un castron mediu până se umezesc. Apăsați amestecul de pecan pe părțile inferioare și în sus ale vasului de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci (amestecul va fi sfărâmicios).
Coaceți până când crusta este ușor prăjită, aproximativ 12 minute (crusta va aluneca pe părțile laterale ale vasului). Folosiți spatele lingurii pentru a apăsa crusta la loc. Crusta rece pe raft. Înghețați crusta 30 de minute.
Dollop 1 1/2 cani de inghetata peste crusta; răspândit în strat uniform.
Întindeți cașul de lămâie peste înghețată; congelați până la ferm, aproximativ 2 ore. Dollop 1 1/2 cani de inghetata dedurizată peste caș de lămâie; răspândit în strat uniform. Acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se spumează. Bateți în cremă de tartru. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Bateți până se formează vârfuri rigide. Lingurați bezea peste plăcintă, întinzându-se pentru a sigila la margini și învârtindu-se decorativ. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Înghețați plăcinta. Folosind torta de Butan de bucătărie, prăjiți bezea până devine aurie în pete sau puneți plăcinta într-un cuptor preîncălzit de 500 F până când bezea devine aurie în pete, urmărind pentru a preveni arderea, aproximativ 3 minute.
Tăiați plăcinta în pene; serviți imediat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.