Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită

Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită
Plăcinta cu înghețată cu bezea de lămâie în crustă de Pecan prăjită este o fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Vara. Un amestec de unt, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Plăcintă cu înghețată cu bezea de lămâie cu crustă de Pecan prăjită, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Plăcintă cu bezea de lămâie cu crustă de Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle și gălbenușurile de ou într-un castron mediu. Topiți untul într-un castron metalic mediu așezat peste o cratiță mare cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți zahărul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și sarea; bateți treptat în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți până se îngroașă și termometrul introdus în registrele de caș de la 178 la 180 la 180 la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
4
Transferați în castron mic. Apăsați folie de plastic deasupra cașului; se răcește 4 ore. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă nucile pecan, zahărul și untul într-un castron mediu până se umezesc. Apăsați amestecul de pecan pe părțile inferioare și în sus ale vasului de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci (amestecul va fi sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
BolBol
3
Coaceți până când crusta este ușor prăjită, aproximativ 12 minute (crusta va aluneca pe părțile laterale ale vasului). Folosiți spatele lingurii pentru a apăsa crusta la loc. Crusta rece pe raft. Înghețați crusta 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Dollop 1 1/2 cani de inghetata peste crusta; răspândit în strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Întindeți cașul de lămâie peste înghețată; congelați până la ferm, aproximativ 2 ore. Dollop 1 1/2 cani de inghetata dedurizată peste caș de lămâie; răspândit în strat uniform. Acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
înghețatăînghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se spumează. Bateți în cremă de tartru. Cu mixerul în funcțiune, adăugați treptat zahăr. Bateți până se formează vârfuri rigide. Lingurați bezea peste plăcintă, întinzându-se pentru a sigila la margini și învârtindu-se decorativ. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Înghețați plăcinta. Folosind torta de Butan de bucătărie, prăjiți bezea până devine aurie în pete sau puneți plăcinta într-un cuptor preîncălzit de 500 F până când bezea devine aurie în pete, urmărind pentru a preveni arderea, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați plăcinta în pene; serviți imediat.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
OcaziiVară
Revista