Plăcintă cu budincă de limonadă în crustă de Biscotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați plăcinta cu budincă de limonadă în crusta Biscotti. Această rețetă servește 10 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 29 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Zmeură-Limonadă Biscotti, Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, și Sărbătoare De Vară Limonadă Biscotti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puls biscotti în procesor de alimente de 10 ori sau până la sfărâmicios.
Adăugați unt prin jgheabul alimentar; puls de 5 ori sau doar până când firimiturile sunt umede. Puneți deoparte 2 lingurițe amestec de firimituri. Apăsați amestecul rămas de firimituri într-o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Coaceți la 375 timp de 8 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește pe un suport de sârmă.
Amestecați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță medie; adăugați lapte. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește 1 minut, amestecând constant cu un bici.
Scoateți din căldură. Se amestecă treptat aproximativ un sfert din amestecul fierbinte în ou; se adaugă amestecul în amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mic 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă concentratul de limonadă și untul.
Puneți tigaia într-un castron mare cu apă cu gheață. Budinca se răcește la temperatura camerei (aproximativ 5 minute), amestecând adesea cu un bici.
Se toarnă budinca în crusta pregătită. Apăsați folia de plastic peste umplutură. Se răcește 8 ore sau până se răcește bine.
Înainte de servire, întindeți toppingul biciuit peste umplutură.
Presărați firimituri rezervate peste topping și garnisiți cu zmeură.