Pizza cu pui cu anghinare
Pizzan cu pui cu anghinare este un fel principal care servește 8. Pentru 1,89 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 29 g de grăsimi și un total de 431 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home necesită măsline, piept de pui, ulei de măsline și foietaj. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt pizza cu pui cu brânză și anghinare, pizza cu pui cu șuncă și anghinare și pizza cu pui și anghinare la grătar.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul într-un format de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. dreptunghi.
Transferați pe un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Înțepăți bine aluatul cu o furculiță.
Coaceți la 400° timp de 11-13 minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, într-o tigaie mare, căliți puiul și ceapa în ulei până când sucul de pui curge limpede. Se amestecă roșiile, anghinarea, măslinele și oregano.
Întindeți sosul Alfredo peste crustă. Cu o lingură cu fantă, puneți amestecul de pui peste sos; se presară cu brânză.
Coaceți timp de 5 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale la gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese de la două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un final lung și aromat. Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot