Pizza cu crustă umplută
Pizza cu crustă umplută necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 493 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită crustă de pizza, sos de pizza, busuioc sau tulpini și bucăți de ciuperci. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza Cu Crustă Umplută, Dip De Pizza Cu Crustă Umplută, și Pizza Cu Pui Cu Crustă Umplută.
Instrucțiuni
Presărați făină de porumb uniform peste un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Desfaceți aluatul de pizza și puneți-l pe tigaie, lăsând aluatul să drapeze 1 înăuntru. peste margini. Strângeți cusătura centrală pentru a sigila.
Așezați bucăți de brânză în jurul marginilor tigaiei. Îndoiți aluatul peste brânză; Ciupiți pentru a sigila.
Periați crusta cu unt; se presara cu busuioc.
Se coace la 425 CP timp de 5 minute.
Răspândiți sosul peste crustă.
Puneți două treimi din pepperoni într-un singur strat peste sos.
Se presară cu ciuperci, măsline și brânză. Se acoperă cu pepperoni rămași.
Coaceți timp de 10-12 minute sau până când crusta și brânza se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Luiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmate de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.