Pizza cu crustă umplută

Pizza cu crustă umplută
Pizza cu crustă umplută necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 493 calorii, 24g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,3 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită crustă de pizza, sos de pizza, busuioc sau tulpini și bucăți de ciuperci. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pizza Cu Crustă Umplută, Dip De Pizza Cu Crustă Umplută, și Pizza Cu Pui Cu Crustă Umplută.

Instrucțiuni

1
Presărați făină de porumb uniform peste un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Desfaceți aluatul de pizza și puneți-l pe tigaie, lăsând aluatul să drapeze 1 înăuntru. peste margini. Strângeți cusătura centrală pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Așezați bucăți de brânză în jurul marginilor tigaiei. Îndoiți aluatul peste brânză; Ciupiți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CoardeBrânză De Coarde
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Periați crusta cu unt; se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Se coace la 425 CP timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Răspândiți sosul peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Puneți două treimi din pepperoni într-un singur strat peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Se presară cu ciuperci, măsline și brânză. Se acoperă cu pepperoni rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
8
Coaceți timp de 10-12 minute sau până când crusta și brânza se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Luiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Luiano Chianti Classico Riserva
Luiano Chianti Classico Riserva
Un vin bogat, structurat, cu un buchet complex stratificat cu arome de cireșe roșii coapte și violete, urmate de note de piele și piper alb. Fermentat în oțel inoxidabil, vinul se odihnește timp de 10 luni înainte de a fi transferat în butoaie de stejar francez și American, unde a îmbătrânit timp de 12 luni.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista