Pizza colorată cu pui
Pizza colorată cu pui necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 441 de calorii, 25 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 2,11 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână crusta de pizza de 2 inchi, brânză gouda, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza colorată pentru aperitiv cu crabi, Fettuccine colorate de pui și Pui colorat și orez.
Instrucțiuni
Puneți crusta pe un 12 inchi neuns. tava pentru pizza.
Combina puiul, sosul gratar, ceapa si usturoiul; se pune jumătate peste crustă.
Se presara cu branza pizza. Acoperiți cu amestecul de pui rămas.
Se presară cu ardei, brânză Gouda și busuioc.
Coaceți la 450° timp de 10-12 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Aromele crocante, coapte, de fructe de padure rosii si cirese sunt modelate de aciditatea vibranta si proaspata. În gură, aromele arată note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, carne de pasăre și brânzeturi tari.