Piure De Cartofi Cu Unt Rumenit
Piureul de cartofi cu unt rumenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți garnituri: pătrunjel, zară, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Cartofi Cu Unt Rumenit, Unt rumenit și piure de usturoi, și Unt Rumenit Și Piure De Cartofi Scallion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti untul intr-un 2-qt. cratiță grea la foc mediu, amestecând continuu, 6 până la 8 minute sau doar până când untul începe să se rumenească. Scoateți imediat tigaia de pe foc și turnați untul într-un castron mic. (Untul va continua să se întunece dacă este lăsat în cratiță.)
Scoateți și rezervați 1 până la 2 linguri. unt rumenit.
Aduceți cartofi, 2 lingurițe. sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; se fierbe 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Reduceți căldura la minim. Întoarceți cartofii la cuptorul olandez și gătiți, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute sau până când cartofii sunt uscați.
Mash cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită. Se amestecă restul de unt rumenit, zeama, laptele, piperul și restul de 1 linguriță. sare, amestecând doar până se amestecă.
Transferați într-un vas de servit.
Stropiți cu 1 până la 2 linguri rezervate. unt rumenit.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas
Se pune într-un 2 1/2-qt ușor uns. vas de servire rezistent la cuptor; acoperiți și răciți până la 2 zile.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când se încălzește bine.
Stropiți cu unt maro rezervat și garnisiți, dacă doriți.