Piure de cartofi cu slănină și Cheddar

Piure de cartofi cu slănină și Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați piureul de cartofi cu slănină și Cheddar. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 589 calorii, 17g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 393801 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de cartofi roșii, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Cu Slănină Și Cheddar, Piure de cartofi cu slănină și Cheddar, și Piure de cartofi cu Bacon și Cheddar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu aproximativ 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se reduce la foc mic. Gatiti pana se inmoaie si usor de străpuns cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
3
Transferați într-o strecurătoare pentru a se scurge; reveniți la tigaie, acoperiți și puneți deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
TigaieTigaie
4
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați slănină și gătiți până când sunt crocante și rumenite, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
6
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; se lasă să se răcească și se sfărâmă în bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Folosind o furculiță, zdrobiți cartofii în tigaie până când sunt ușori și pufoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați crema de brânză, untul și smântâna și amestecați până se combină și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
UntUnt
9
Adăugați arpagicul, 2 căni de brânză cheddar, jumătate de slănină, sare și piper. Se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
ArpagicArpagic
PiperPiper
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
SareSare
10
Transferați într-un vas de copt cu unt de 3 litri. Se acoperă cu restul de brânză Cheddar cu ceașcă de la calibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Coaceți până când blatul este ușor auriu și cartofii sunt încălziți, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se scoate din cuptor; se ornează cu slănina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Serviți imediat.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate7
Revista