Pineapple Breeze

Pineapple Breeze
Ananas Briza ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 3,29 USD pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porție cu 402 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 133 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Funcționează bine ca o băutură. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Această rețetă de la Allrecipes necesită ROM jiggers cu aromă de nucă de cocos, cuburi de gheață, suc de ananas și suc de portocale. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pineapple Breeze, Breeze Lemn De Pui La Gratar-Bahama Breeze, și Briza De Munte.

Instrucțiuni

1
Puneți gheața într-un pahar de 16 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se toarnă romul, sifonul de lămâie-lime, sucul de ananas și sucul de portocale. Se amestecă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Miere De CitriceMiere De Citrice

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Ai putea încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista