Pina Colada Slush

Pina Colada Slush
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru cutia de rețete, Pina Colada Slush ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 77 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 18 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sodă de lămâie-lime, amestec de băuturi de limonadă de cristal, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Pina Colada Slush, Pi Cea De Colada, și Pina Colada Popsicles + 15 Pina Colada.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați sucul de ananas, apa, amestecul de Pina colada, sucul de lămâie și amestecul de băuturi răcoritoare; se amestecă până se dizolvă amestecul de băuturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Pina ColadaPina Colada
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Transferați la un 2-qt. container congelator. Congelați timp de 6 ore sau peste noapte.
3
Scoateți din congelator cu 45 de minute înainte de servire. Pentru fiecare porție, combinați 1/2 cană amestec de nămol cu 1/2 cană sodă lămâie-lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Slush poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista