Piersica Păstrează Tortul De Lire

Piersica Păstrează Tortul De Lire
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu conserve de piersici ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, zahăr brun, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de lire Kamut cu conserve de migdale-caise, Tort De Piersici, și Bourbon Piersic Pound Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Înveliți o tigaie Bundt de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
3
Bateți untul cu un mixer la viteză medie până devine pufos. Adăugați treptat zahăr brun și zahăr granulat, bătând la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți în răspândirea piersicii și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă și albuș de ou, câte 1, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(Keebler)(Keebler)
5
Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
7
Combinați Zara și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă. Praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista