Piept De Vită În Felul Meu
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piept de vită în felul meu ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piept de vită, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 82%. Rețete similare sunt Piept De Vită Freca #1, Piept de vită BBQ, și Piept de vită BBQ.
Instrucțiuni
Condimentați pieptul de vită cu sare și piper și puneți-l într-un vas de copt superficial sau într-o pungă mare resigilabilă.
Combinați Merlotul și oțetul balsamic; se toarnă cu friptura. Sigilați sau acoperiți și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Aranjați inelele de ceapă în fundul unei tigaie. Condimentează cu usturoi, cimbru și rozmarin.
Turnați marinada în fundul tigaiei împreună cu bulionul de vită și roșiile înăbușite și așezați friptura deasupra cepei, astfel încât să formeze un suport de prăjire. Acoperiți bine cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 3 ore în cuptorul preîncălzit, apoi curățați folia de aluminiu și adăugați morcovi și țelină în tigaie. Acoperiți din nou și continuați prăjirea pentru o adăugare de 1 până la 2 ore sau până când pieptul poate fi îndepărtat cu o furculiță.