Piept De Vită În Felul Meu

Piept De Vită În Felul Meu
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Piept de vită în felul meu ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 491 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, piept de vită, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 82%. Rețete similare sunt Piept De Vită Freca #1, Piept de vită BBQ, și Piept de vită BBQ.

Instrucțiuni

1
Condimentați pieptul de vită cu sare și piper și puneți-l într-un vas de copt superficial sau într-o pungă mare resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piept De VităPiept De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Combinați Merlotul și oțetul balsamic; se toarnă cu friptura. Sigilați sau acoperiți și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
MerlotMerlot
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Aranjați inelele de ceapă în fundul unei tigaie. Condimentează cu usturoi, cimbru și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Turnați marinada în fundul tigaiei împreună cu bulionul de vită și roșiile înăbușite și așezați friptura deasupra cepei, astfel încât să formeze un suport de prăjire. Acoperiți bine cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Carne De VităCarne De Vită
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Coaceți timp de 3 ore în cuptorul preîncălzit, apoi curățați folia de aluminiu și adăugați morcovi și țelină în tigaie. Acoperiți din nou și continuați prăjirea pentru o adăugare de 1 până la 2 ore sau până când pieptul poate fi îndepărtat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Gilgal Syrah (OK Kosher) cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Arome de cireșe coapte și fructe de prune cu arome complexe de fum, pământ, anason și condimente. Acest vin cu corp mediu este aromat și aromat. Acest vin este Kosher pentru Paște
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista