Piept De Vită Cu Aragaz Lent

Piept De Vită Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul de vită Slow Cooker. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $2.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă este plăcută de 474 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Un amestec de ciuperci, zahăr brun, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Rețete similare includ Piept De Vită Cu Aragaz Lent, Piept de vită cu aragaz lent, și Piept de vită cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Tăiați pieptul în jumătate; puneți-l într-un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Adăugați ciuperci și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CiuperciCiuperci
3
Combinați roșiile, ceapa, zahărul brun, oțetul și ketchup-ul; se toarnă peste carne de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
TomateTomate
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
OțetOțet
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
4
Scoateți carnea de vită și păstrați-o la cald. Aruncați frunzele de dafin. Într-o cratiță mare, combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat lichidul de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Feliați carnea peste cereale; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BoabeBoabe
SosSos
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept de vită în meniu? Încercați să vă asociați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista