Piept De Vită Cochet

Piept De Vită Cochet
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul de vită Cochet. Această rețetă servește 8 și costă 4,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 64G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 669 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sos teriyaki, ketchup, bere de ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Chiftele De Carne De Vită Cochet, Carne de vită cu Broccoli, și Saucy carne de vită se amestecă prăji.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul, cu fața grasă în sus, într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Se amestecă împreună ghimbir, ketchup și sos teriyaki; se toarnă peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
3
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Adăugați morcovi și cartofi. Acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când pieptul și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Scoateți pieptul și legumele din tigaie, rezervând amestecul de sos în tigaie; lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Tăiați pieptul peste Bob în felii subțiri folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Se toarnă sosul peste pieptul feliat și legumele pentru a se menține umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Notă:doar în scopuri de testare, am folosit sosul Kikkoman Marinade & Teriyaki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Luke Syrah cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Luke Syrah
Luke Syrah
Luke Syrah este un roșu plin de corp, plin de culoare profundă, concentrație de arome și eleganță de catifea. Vinul se deschide bogat și îndrăzneț, sugerând piper, lemn dulce, ciocolată neagră și condimente urmate de mure, afine și fructe confiate. Un finisaj lung evidențiază maturitatea și complexitatea vinului.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate61
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista