Piept de vacanță în sos de grătar
Piept de vacanță în sos de gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $3.46 pe portie. O porție conține 560 calorii, 48G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, a.1. sos original, ketchup de roșii heinz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Vacanță, Vacanță Piept Oală Plăcintă, și Piept De Vacanță.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați carnea în tigaie.
Se amestecă următoarele 4 ingrediente într-un castron mare până se amestecă.
Adăugați ceapă; aruncați pentru a acoperi.
Se toarnă uniform peste carne. Acoperiți cu folie; străpungeți folia în mai multe locuri cu cuțit ascuțit sau furculiță pentru a vă ventila.
Coaceți 3-1 / 2 până la 4 ore sau până când ați terminat (160F).
Lăsați să stea, acoperit, 10 min. înainte de feliere.
Se servește cu picături de carne.