Piept de pui la rozmarin

Piept de pui la rozmarin
Pieptul de pui cu rozmarin este un fel principal fără gluten și fără lactate . Pentru 2,46 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 398 de calorii . Dacă aveți ulei vegetal, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ piept de pui cu rozmarin , piept de pui cu rozmarin și piept de pui cu rozmarin .

Instrucțiuni

1
Într-o tavă de copt de sticlă mică, combinați 1/4 cană bulion, usturoi, rozmarin, ulei, sos de soia, zahăr și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Gât De PuiGât De Pui
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
2
Adăugați pui; întoarce-te la haină. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
3
Într-o cratiță, gătiți orezul în apă și bulionul rămas până când devine moale și pufos, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Între timp, într-o tigaie, gătiți puiul în marinadă la foc mediu-înalt timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte sau până când puiul se rumenește și sucul curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Scoateți orezul de pe foc; adăugați sparanghelul, coaja de lămâie, lămâie-piper și sare dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Se pune pe farfurii individuale.
7
Tăiați puiul în fâșii; aranjați în formă de evantai peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista