Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake
Piept de pui la grătar cu vinaigretă de ciuperci Shiitake este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 556 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de muștar din cereale integrale, ulei de canolan, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 85%. Încercați Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, Sandviș de pui la grătar cu vinetă de ciuperci la grătar, și Piept de pui cu sos Shiitake-cremă de cimbru și morcovi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți grătarul la mare.
Periați ambele părți ale capacelor de ciuperci cu 4 linguri de ulei de canola și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar, capacul în jos și grătiți până se rumenesc și ușor carbonizate, 4 până la 5 minute. Întoarceți ciupercile și continuați să gătiți până când sunt fierte, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Se scoate de pe grătar și se toacă grosier.
Bateți împreună șalotele, oțetul, uleiul de măsline extravirgin și pătrunjelul într-un castron mediu până se combină și condimentați cu sare și piper.
Adăugați ciupercile și amestecați pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute înainte de servire.
Ungeți ambele părți ale puiului cu uleiul de canola rămas și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar, cu pielea în jos și grătiți până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Răsturnați, reduceți căldura grătarului la mediu, închideți capacul și continuați grătarul până când este gătit, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Scoateți puiul de pe grătar și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Serviți 1 sân de persoană acoperit cu o parte din vinaigreta shiitake.
Se ornează cu frunze de pătrunjel.