Picătură De Lămâie De Rozmarin

Picătură De Lămâie De Rozmarin
Picătura de lămâie de rozmarin este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 228 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, gheață, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Picătură De Lămâie De Rozmarin, Cocktail-Uri Cu Picături De Lămâie Cu Ghimbir-Rozmarin, și Cocktail dublu cu picătură de lămâie cu Ole Smoky Lemon Drop Moonshine.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mică, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc; lăsați să stea 20 de minute. Se strecoară printr-o sită fină peste un castron, rezervând lichid; aruncați solidele. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
2
Combinați siropul răcit, vodca și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
SiropSirop
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
3
Se toarnă peste gheață într-un agitator de martini; agitați pentru a combina. Se strecoară în 6 pahare de martini; garnisiți cu rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GheațăGheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista