Picant Plat Fier Friptură Freca

Picant Plat Fier Friptură Freca
Picant plat fier friptură freca este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această marinadă are 562 calorii, 44G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră ancho chile, friptură plată de fier, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Friptură De Fier Plat Cu Frecare Uscată, Mojo Friptură De Fier Plat, și Friptură De Fier Plat Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul brun, pudra de usturoi, pudra de ceapă, pudra de chili, pudra de ancho chile, pudra de Chile chipotle, amestecul de condimente fără sare, sarea și piperul împreună într-un castron până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Ulei De PiperUlei De Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Zahăr BrunZahăr Brun
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară pe ambele părți ale fripturii și se freacă în carne. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Înainte de gătit, stropiți friptura cu ulei vegetal și frecați uleiul în carne. Gatiti dupa dorinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
FripturăFriptură
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista