Pește-Pește

Pește-Pește
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Somnul de tigaie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 275 calorii, 30g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de file de somn, amestec de pâine de porumb/brioșă, condimente de fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încearcă Pește De Pește La Grătar, Creola De Somn, și Somn La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați amestecul de pâine de porumb și condimentele cu fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați somn, câte un file pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți fileurile în loturi la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 120 de dolari.
Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir
Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista