Persimoni cu iaurt grecesc și fistic

Persimoni cu iaurt grecesc și fistic
Rețeta Persimmons cu iaurt grecesc și fistic ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 117 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de persimoni hachiya, miere de trifoi, sare de mare fulgioasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Persimoni prăjiți cu iaurt grecesc și fistic, Caise Cu Iaurt Grecesc Și Fistic, și Tăiței calzi balsamici și castraveți de struguri prăjiți cu Persimoni prăjiți, Camembert și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți iaurtul între farfurii sau boluri.Se acoperă cu persimmons și fistic, se stropeștecu miere și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
Nuci De FisticNuci De Fistic
IaurtIaurt
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista