Pate de ficat

Pate de ficat
Liver Pate este un aperitiv care servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 113 calorii, 5 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 23 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 82 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piper măcinat, sare, buzdugan măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este bun. Încercați Liver Pate – Cel mai mătăsos și mai cremos mousse de ficat de pui din toate timpurile, Liver Pate și Chicken Liver Pate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați apa, ficateii de pui și ceapa tăiată felii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mic și acoperiți. Se fierbe aproximativ 20 de minute sau până când ficatul este fiert și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
FicatFicat
Kefalotyri Sau Kasseri, RasKefalotyri Sau Kasseri, Ras
1/2 Oz. Tia Maria1/2 Oz. Tia Maria
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
2
Luați de pe foc, scurgeți și aruncați ceapa. De asemenea, îndepărtați și aruncați orice porțiuni dure ale ficatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kefalotyri Sau Kasseri, RasKefalotyri Sau Kasseri, Ras
FicatFicat
3
Puneți ficateii fierți într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Pimiento, 16 Măsline MariCu Pimiento, 16 Măsline Mari
Capsuni Proaspete, Pentru Servire, OptionalCapsuni Proaspete, Pentru Servire, Optional
4
Adăugați ceapa tocată, sherry, unt sau margarina, sare, piper negru și buzdugan; puls pentru a se amesteca. Cu mâinile ușor unse, formați amestecul de pate într-o movilă și puneți-l pe un platou de servire. Răciți timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
--1 T Melasa--1 T Melasa
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Semidulce In Miniatura, Impartite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Kefalotyri Sau Kasseri, RasKefalotyri Sau Kasseri, Ras
BuzduganBuzdugan
PatePate
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista