Paste Picante De Creveți Thailandezi

Paste Picante De Creveți Thailandezi
Rețeta de paste picante de creveți Thailandezi ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 8 ore și 20 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 4,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 499 calorii. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână creveți, roșii, vermicelli de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă thailandeză picantă cu creveți, Împachetări Picante De Creveți Thailandezi, și Salată Picantă De Creveți Thailandezi.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați vermicelli de orez și gătiți 3 până la 5 minute sau până când al dente; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
3
Într-un castron mediu, aruncați împreună vermicelli de orez, roșii, ceapă verde, creveți și sos de arahide. Acoperiți și răciți la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De ArahideSos De Arahide
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Lessurre semi Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se împerechează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista