Paste de ou cu praz
Pastele cu ouă cu praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 812 calorii. Pentru 3,65 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită piper, unt, ulei de măsline și praz. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Paste Cu Praz, Mazăre, Parmezan Și Un Ou Prăjit, Ou Copt Pe Praz, și Taitei Soba cu praz, ceapa dulce si ou.
Instrucțiuni
Puneți o oală mare cu apă pe aragaz pentru a fierbe. Sareți apa, apoi gătiți pastele la al dente, rezervând 1 cană de lichid de gătit înainte de a le scurge.
Între timp, umpleți un castron mare sau o chiuvetă cu apă rece, feliați prazul pe lungime, apoi feliați în bucăți groase de 1/2 inch. Spălați prazul, separând toate straturile și scurgeți-l pe un prosop de bucătărie.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin și untul la foc mediu, adăugați prazul și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand prazul este fraged si moale, aproximativ 8-10 minute.
Adăugați vinul și amestecați. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și temperați-le cu apa de gătit fierbinte rezervată.
Adăugați ouăle temperate în sos.
Adăugați pastele în sosul de praz și aruncați pentru a combina timp de 2 minute, sau până când se formează un sos și acoperă pastele. Se acoperă cu brânză Parmigiano-Reggiano și se servește.