Salată De Nebunie Mediteraneană

Salată De Nebunie Mediteraneană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata mediteraneană Madness. O porție conține 238 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți măsline kalamatan, la 5 frunze de salată romaine, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Souplantation 's Joan' s Broccoli Madness Salad (roșii dulci), Souplantation 's Joan' s Broccoli Madness Salad (roșii dulci), și Salată Caldă De Cartofi Și Ghindă-Munch Madness pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mic, aruncați vinetele cubate cu usturoiul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Intindeti pe foaie tigaie și locul în cuptorul preîncălzit. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 20 de minute, amestecand ocazional pentru a se rumeni chiar. Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor și scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți vinetele într-un castron mare nemetalic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați pastele și amestecați 1/2 cană de feta în timp ce pastele și vinetele sunt încă calde. Puneți deoparte să se răcească în timp ce pregătiți alte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
6
Adăugați restul ingredientelor, cu excepția romainei și amestecați ușor pentru a combina, adăugând ultima brânză feta rămasă. Condimentează după gust cu sare și piper. Se răcește timp de 1 oră și se servește pe un pat de romaine pe un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
RomaineRomaine
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista