Sparanghel cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte

Sparanghel cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte
Sparanghel cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $2.52 pe portie. Acest fel principal are 291 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați curs sare de mare și piper, sare de mare, frunze proaspăt de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prazul înnegrit cu sparanghel și ouă fierte, Prazul înnegrit cu sparanghel și ouă fierte, și Ouă amestecate cu sparanghel, praz, Chincvre și mărar.

Instrucțiuni

1
Ținând o suliță de sparanghel în ambele mâini, îndoiți sulița până când se rupe natural în punctul în care sulița devine dură. Aruncați capătul dur și repetați cu sparanghelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
3
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
În timp ce apa se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți pancetta până când pancetta este aproape crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, dar nu se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
6
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Se scurge și se adaugă în tigaie. Condimentați amestecul cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Se servește ca prim fel sau ca antreu cu ouă en Cocotte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
10
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Frecați interiorul a 6 ramekine cu untul și apoi condimentați cu cimbru, distribuind ambele în mod egal între ramekine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Adăugați 2 ouă la fiecare, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(Keebler)(Keebler)
13
Așezați ramekinele într-un vas de copt și turnați apă în vasul de copt până când este la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Așezați cu grijă vasul de copt în cuptorul preîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
14
Coaceți ouăle timp de 15 minute, sau până când sunt setate și aurii deasupra. Mănâncă și bucură-te!
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista