Sparanghel cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte
Sparanghel cu praz și Pancetta cu ouă en Cocotte necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 6 și costă $2.52 pe portie. Acest fel principal are 291 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați curs sare de mare și piper, sare de mare, frunze proaspăt de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prazul înnegrit cu sparanghel și ouă fierte, Prazul înnegrit cu sparanghel și ouă fierte, și Ouă amestecate cu sparanghel, praz, Chincvre și mărar.
Instrucțiuni
Ținând o suliță de sparanghel în ambele mâini, îndoiți sulița până când se rupe natural în punctul în care sulița devine dură. Aruncați capătul dur și repetați cu sparanghelul rămas.
Tăiați sparanghelul în lungimi de 1 inch.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
În timp ce apa se încălzește, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic și gătiți pancetta până când pancetta este aproape crocantă, aproximativ 5 minute.
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, dar nu se colorează.
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Se scurge și se adaugă în tigaie. Condimentați amestecul cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat.
Se servește ca prim fel sau ca antreu cu ouă en Cocotte.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Frecați interiorul a 6 ramekine cu untul și apoi condimentați cu cimbru, distribuind ambele în mod egal între ramekine.
Adăugați 2 ouă la fiecare, condimentați cu sare și piper.
Așezați ramekinele într-un vas de copt și turnați apă în vasul de copt până când este la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Așezați cu grijă vasul de copt în cuptorul preîncălzit.
Coaceți ouăle timp de 15 minute, sau până când sunt setate și aurii deasupra. Mănâncă și bucură-te!