Pachete de pui și cartofi Salsa

Pachete de pui și cartofi Salsa
Salsa de pui și pachete de cartofi este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 290 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de cartofi, salsa, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Pachete De Folie De Pui Salsa-Low Carb, Keto, Pachete De Pui Cu Cartofi, și Pachete de folie de cartofi dulci și cârnați de pui Chipotle.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Martini & Rossi Sparkling ros diametru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Inspirat de faimoasa regiune piemontană din Italia, MARTINI & ROSSI Sparkling rosul este un vin spumant roz elegant. Este fabricat dintr-o varietate de struguri, care sunt presate delicat pentru a păstra aromele distinctive, evocatoare și culoarea frumoasă.Acest vin spumant frumos, cu o aromă ispititoare și note delicate de zmeură și trandafir sălbatic, se dovedește un aperitiv excelent sau pentru un picnic cu prietenii. 
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista