Oțet de Sherry și morcovi glazurați cu melasă

Oțet de Sherry și morcovi glazurați cu melasă
Oțetul de Sherry și morcovii glazurați cu melasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 130 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, oțet de vin sherry, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Morcovi glazurați cu oțet de Sherry și melasă, Coaste scurte glazurate și fierte cu oțet de Sherry, și Păstârnac Glazurat Și Morcovi Cu Sherry.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie grea extra-mare sauoală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați morcovi, 1 lingură de melasă și 1/2 linguriță de sare grosieră; saut până când morcovii sunt acoperiți cu amestec de unt, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
MorcovMorcov
UntUnt
SareSare
3
Adăugați4 linguri de oțet de vin Sherry șisuficientă apă pentru a acoperi aproape morcovii (aproximativ 4 căni) și aduceți la fierbere. Acoperiți șifierbeți 2 minute. Descoperiți și fierbeți până la lichidse reduce la sirop și morcovii sunt fragede,amestecând des, aproximativ 20 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
MorcovMorcov
SiropSirop
ApăApă
4
Lăsați să stea latemperatura camerei.
5
Adăugați restul de 1 lingură de molasă și 2 linguri de oțet la morcovi și aruncați la foc mediu-mare până când morcovii sunt încălziți și acoperiți gros cu glazură, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1 lingurăpătrat. Condimentați morcovii după gust cu mai multsare grosieră și cantitate generoasă de piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
6
Transferați morcovii într-un vas mare; se presară cu 1 lingură rămasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista