Ovăz și cereale consistente

Ovăz și cereale consistente
Ovăzul și boabele consistente ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 322 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, amestec de cereale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă Consistentă De Ciuperci, Farro Și Ghimbir {Provocarea Cerealelor Integrale}, Brioșă consistentă cu nuci, ovăz și sos de mere, și Ovăz Spiced Buttermilk-ovăz Neer mai mult-ovăz Indian s.

Instrucțiuni

1
Înveliți interiorul unui aragaz electric lent de 6 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Așezați 3 căni de apă și următoarele 5 ingrediente (prin sare) în aragaz, amestecând bine. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
3
Lingură 2/3 cană amestec de ovăz în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare cu 2 linguri de lapte, 2 lingurițe de sirop, 3 linguri de măr și 1 lingură de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
LapteLapte
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista