Ouă De Păstrăv Afumat
Păstrăv afumat ouă Deviled ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 80 de calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de păstrăv afumat din lemn de măr, frunze de mărar, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă De Păstrăv Afumat, Ouă devilate pe biscuiți cu icre de păstrăv și mărar, și Ouă Afumate, Diavolite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime, îndepărtați gălbenușurile și lăsați albușurile deoparte.
În vasul unui robot de bucătărie, combinați gălbenușurile, maiaua, Dijonul, sarea, sucul de lămâie și păstrăvul afumat și procesați până când amestecul este neted și cremos, răzuind părțile laterale după cum este necesar. Gustați și reglați sarea dacă este necesar.
Așezați jumătățile de albuș de ou pe o farfurie de servire. Răzuiți amestecul de gălbenușuri într-o pungă de patiserie (sau o pungă de plastic cu fermoar, cu un colț tăiat) și introduceți amestecul în jumătățile de albuș de ou.
Garnisiți cu ierburi proaspete chiar înainte de servire.
Puneți ouăle într-o oală și acoperiți-le cu apă rece, acoperiți și aduceți la fierbere. Lăsați ouăle să fiarbă un minut, opriți focul și lăsați ouăle să stea în apa fierbinte timp de 10 minute.
Scurgeți ouăle și scufundați-le într-o baie de gheață până când sunt răcite. Ouăle sunt gata de utilizare imediat sau pot fi refrigerate până la o săptămână. Notă: Acest lucru funcționează cel mai bine cu ouăle care au un pic de vârstă pe ele ouă ultra-proaspete, cum ar fi cele pe care le obținem de pe piața fermierilor noștri, nu se curăță bine, așa că de obicei cumpăr ouă pentru fierbere cu câteva săptămâni în avans.